Etiquetes

, , , ,

Bach és el principi i el fi de tota la música”, va dir, en una ocasió, Max Reger. A l’hora de parlar de la figura del compositor Johann Sebastian Bach, tots els elogis semblen quedar-se curts. Són tantes les veus, de tots els àmbits però sobretot dels seus mateixos col.legues de professió, que l’han lloat, que el temps sembla haver optat per resumir-ho tot en el popular sobrenom del “pare de la música”.

Des de Catalunya Música, aquesta temporada hem decidit afegir-nos a la munió que el vol reconèixer amb aquesta “Ruta Bach”, una nova sèrie de programes que resseguirà la seva immensa producció musical tot basant-se en un guió tan senzill com apassionant: l’audició, en cada etapa d’aquest recorregut, d’una cantata vocal composta, expressament, per a la celebració litúrgica de cada diumenge de l’any.

Aquest proper diumenge, 9 de setembre, tindrem el plaer de presentar-vos aquesta proposta i convidar-vos a recórrer amb nosaltres la primera etapa de “La ruta Bach”, que dedicarem a les cantates escrites per aquest compositor per al catorzè diumenge després de la Trinitat, que són tres: les número de catàleg 17, 25 i 78.

Diumenge, doncs, de deu a onze del matí, teniu una cita amb Bach a la sintonia de Catalunya Música.

Anuncis